Servicii romanesti de calitate

Dupa ce am achizitionat domeniul bogdanblog.info, am vrut sa mai achizitionez inca un domeniu, tot de pe www.edomenii.ro . Fac comanda, pana aici totul ok, si ce ma gandesc… de ce sa nu platesc eu cu cardul, ce rost are sa ma mai duc la banca sa fac viramentul manual? Zis si facut… completez eu datele cardului, si imi zice FAILED … eh mai incerc odata…tot asa. Si fac operatiunea asta de 4 ori… nimic. A doua zi ma duc la bancomat, verific pe card, banii erau luati… fix cat trebuia sa imi retraga aia… In acest moment duc tratative cu aia de la edomenii care zic ca ei nu au primit nici un ban si vrajeli din astea… am vreo trei zile in care tot fac schimb de emailuri cu ei. Dar ce sa-i faci? asa e romanu… Noi sa fim sanatosi iar lor sa le stea pe icoana (pentru cine cunoaste procedeul) daca se mai ocupa cu prostii din astea!

De profesie fotograf full time, imi place la nebunie sa calatoresc si sa fotografiez.

7 Comments

 1. M-am speriat si eu odata cand am platit cu cardul la eMag, dar a fost doar o intarziere pana serverele MasterCard au efectuat tranzactia. In 10 min era totul ok.

  Se pare ca tu chiar te-ai fript. :(

 2. mda… si sa vezi ce imi zic ei in mail:

  Buna ziua,

  Banii de pe cardul dvs. nu au fost luati pt ca pe pagina online se vad 4 incercari de a plati si toate au esuat cu mesajul “FAILED” .Daca nu reusiti sa faceti plata ONLINE , puteti plati in BANC POST cum ati facut-o si in data de 25.06.2007 pt domeniul bogdanblog.info.

 3. Cam naspa treaba!

 4. namecheap.com – oameni seriosi . Am de la ei 4 domenii, toate cumparate cu cardul

 5. si totusi godaddy e cel mai complet/rapid..

 6. Ceea ce s-a intamplat se numeste preautorizare iar in final tranzactia a fost refuzata. Banii ti s-au intors automat pe card.

 7. oricum recomand la toti http://www.gazduire-linux.ro . sunt foarte de treaba si felxibili

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!