BAC 2007: ce-a fost mai greu a trecut

Au trecut probele cele mai naspa… adica Romana, engleza – oral si romana scris … si au trecut cu bine (pt mine :D ). Pe net vad ca nu se zice prea de bine despre subiectu la romana… Chiar ii super ciudat… in fine… sper sa iau o nota acceptabila :D

Problema e cu ce zice nea’ Manolescu asta despre bac :-s … citez:

Nicolae Manolescu:”Un subiect dificil pentru Bacalaureat”

Criticul literar Nicolae Manolescu a carui apreciere critica a facut obiectul celui de al treilea subiect de la Bacalaureat a declarat pentru NewsIn ca subiectul este foarte dificil pentru bacalaureat.

“Daca profesorii care l-au formulat si care predau la liceu au indicat o bibliografie critica era foarte usor, daca nu, era foarte greu. Este vorba despre un fenomen care se petrecea in urma cu zeci de ani”.

Nicolae Manolescu a explicat si cum trebuie inteleasa afirmatia lui despre traditionalism: “Ideea in sine este foarte simpla – traditionalismul este o formula noua care se revendica de la trecut.”

De profesie fotograf full time, imi place la nebunie sa calatoresc si sa fotografiez.

2 Comments

  1. Daca si asta era subiect usor la bac eu imi bag p**a in el de bac ca la mate nu ma mai duc, dupa ce ca eu si matematica suntem 2 drepte 100% paralele care fac parte si din acelasi plan sa pice asa ceva si la mate eu ma urc pe pereti, oricum sper sa mi se dea pentru cele 2 pagini de prostie scrise acolo ceva puncte si sa nu ma fi ostenit sa scriu de pomana cat despre cei din minister sa dea si ei bacu si dupa sa zica ca e usor. sa vedem daca ei stiu asa ceva.

  2. erm.. la noi cei care chiar au scris despre voiculescu au luat note sub 8:) un coleg a scris despre ion si a luat 9,20.beat this.numa’ de bine sistemului romanesc

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!