In stare de ebrietate

O stire tare am citit azi pe hotnews. Cica la o misiune in spatiu, astronautii erau in stare de ebrietate cand au decolat… In ce hal s-a ajuns.. bine fac astia reclama la tv ca “Alcoolul dauneaza grav sanatatii” :)

Agentia spatiala americana are probleme serioase de imagine dupa ce s-a aflat ca austronauti ai NASA au zburat in spatiu dupa ce consumasera bauturi alcoolice. Medicii avertizasera ca acestia sunt atat de beti incat pot fi riscuri de securitate.

Informatia a aparut joi, in revista specializata Aviation Week&Space, care citeaza un raport intern al NASA si a fost preluata de toata presa internationala.

Potrivit documentului, NASA a constatat ca astronautii au consumat importante cantitati de alcool, inclusiv in cele 12 ore care precedau zborul, desi regulamentul interzice orice consum de alcool de catre membrii echipajului. Nu a fost precizat numarul astronautilor care au incalcat regulamentul.

Oficialii agentiei au refuzat sa comenteze informatiile, dar vineri se asteapta o reactie pe acesta tema.

Scandalul vine la cinci luni dupa ce NASA a mai trecut printr-un moment jenant, cand un fost astronaut, Lisa Nowak, a fost inculpata pentru tentativa de rapire si furt cu agresiune.

Fosta astronauta a navetei Discovery parcursese 1 500 km, conducand non-stop din Texas pana in Florida, pentru a o agresa pe Colleen Shipman, un capitan in aviatia americana, pe care o suspecta ca intretine o relatie cu astronautul William Oefelein.

De profesie fotograf full time, imi place la nebunie sa calatoresc si sa fotografiez.

1 Comment

  1. Si americanii mai vorbesc de noi .. LOOL :))

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!