Tenorul italian Luciano Pavarotti a murit

pavarotti

Luciano Pavarotti, a incetat din viata, joi dimineata, la locuinta sa din orasul natal Modena, transmite agentia italiana Ansa. Starea sa de sanatate se agravase pe parcursul noptii si isi pierduse cunostinta.

"Luciano Pavarotti a murit in urma cu o ora," a declarat managerul sau, Terri Robson, pentru agentia Reuters.

Celebrul tenor, in varsta de 71 de ani, suferea de cancer la pancreas, iar in luna iulie fusese supus unei interventii chirurgicale., anuntau miercuri postul de televiziune Sky TG24, citat de AFP.

El a fost internat pe data de 8 august, intr-o clinica din Modena, in nordul tarii, din cauza unei "stari febrile", iar la 25 august a fost externat si si-a continuat perioada de convalescenta acasa.

Cantaretul de opera nu a mai aparut in public dupa operatia sa din 2006. La inceputul acestei veri, in timpul unei ceremonii muzicale oferita in onoarea sa, pe insula Ischia, in apropiere de Napoli, sotia sa a declarat ca tenorul se simte bine si ca pregateste un disc.

Sursa: Hotnews

De profesie fotograf full time, imi place la nebunie sa calatoresc si sa fotografiez.

3 Comments

  1. Dumnezeu sa-l ierte…mare nume..mare caracter…a lasat in urma lui un adevarat tezaor in domeniul muzicii de calitate superioara :((:((:((

  2. tezaur….si…ascultati-i melodia bloody roots

  3. =(( Dumnezu sa il ierte !

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!