Student de 2 saptamani… (I)

Frumoasa viata asta de student… A debutat perfect: o inundatie in prima zi, pe 1 oct la 8 dimineata. Cel mai mult mi-a placut reactia femeii de servici, care in timp ce la noi in camera apa venea valuri..valuri, ne spune “si eu ce sa va fac”. Dragut din partea ei. In loc sa ne dea ceva sa punem la usa sa nu vina apa si sa ne strice mocheta cumparata in urma cu mai putin de 24 de ore… In fine… pana nu s-a oprit apa de curs, nimeni nu ne-a ajuat :-s. Dar ce sa ii faci? Asa e in Romania. Ca sa fie totul perfect, in aceeasi saptamana a mai luat foc si o priza, noroc ca eram pe faza si am simtit mirosul si am reactionat la timp.

inundatie

In rest caminul e super ok… arata bine, modernizat in mare parte pacat ca tot timpu este cate ceva care nu merge :) De exemplu, cablu TV nu l-am vazut sa mearga (nu ca ar avea picioare dar intelegeti voi ce vreau sa zic…) net nu am avut pana luni si de atunci merge naspa si se mai intrerupe. Ieri a fost totusi o zi magica: curent nu era la anumite etaje si la noi pe hol, apa rece nu curgea in tot caminul, netul era picat in tot campusul. Dar asta este..sper azi sa fie :) . Dovada ca nu va mint cu netul.. uneori, ziua merge si asa:

net

dar am prins intr-o zi pe la 6 dimineata ceva de genu:

net

La facultate e super fain… Obiectele care le facem is faine in mare parte, nu sunt multe si fara sens ca in liceu. Profii par ok in mare parte, doar ca organizarea iar e naspa. Inca nu avem carnete de student, nu stim cine e indrumator de an etc etc.

prezenta ac
Asa arata pauza de la AAC cand pe lista de prezenta vor toti sa se treaca odata :)

Voi face sapt viitoare niste poze de pe terasa facultatii…ca se vad chestii faine de sus :D Pana atunci am doar o poza din exterior:

AC

Pe la amiaza, drumul inapoi spre campus e plin de omuleti care mai de care mai adormiti… avand in vedere ca majoritatea cursurilor au 3 ore… e de inteles. Unii se grabesc spre camine sa manance, altii sa traga un somnic:

pe drum

Tot intr-acolo ma indrept si eu… un somnic bun dupa o zi grea!

Va urma! In partea a 2-a voi face o prezentare a Iasului cu multe multe poze :D

De profesie fotograf full time, imi place la nebunie sa calatoresc si sa fotografiez.

6 Comments

  1. bafta la facultate !

  2. ei lasa ca anul I iti va placea cel mai mult
    bun venit in lumea magica a Romaniei

  3. Incepi cu stangul dar termini cu dreptul…:PBafta multa!

  4. bafta la facultate….ai sa vezi ca os a fie misto anul I:)>-

  5. […] Nu are rost s? fac teste ?i s? prezint imagini cu ceea ce înseamna viteze de transferle, g?si?i la Bogdan Todireanu, e deajuns s? v? imagina?i c? mi-e imposibil s? downloadez o arhiv? f?r? s? fie corupt? […]

  6. […] ce va povesteam cum merge treaba la inceputul studentiei, acum am descoperit o noua indeletnicire a elevilor pe la […]

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!