In noaptea asta -> Halloween

Povestea spune ca, in aceasta zi, de 31 octombrie, spiritele persoanelor care au murit in ultimul an se intorc pe pamant in cautarea unor corpuri vii pentru a le poseda pe perioada anului viitor, acesta fiind singura speranta de a avea o viata dupa moarte. Celtii considerau faptul ca toate legile spatiului si timpului sunt suspendate in aceasta zi, permitandu-le spiritelor sa interactioneze cu cei vii.

Cei vii nu doreau a fi posedati, astfel in noaptea de 31 octombrie satenii stingeau focurile din casa lor, pentru a li se face frig si pentru a deveni astfel nedoriti. Acestia se imbracau in tot felul de costume caraghioase si participau la parade galagioase in cartierul lor, incercand sa fie cat mai distructivi posibil pentru a speria spiritele ce veneau in cautarea celor vii.

Se pare ca toata lumea se pregateste de sarbatoare. Chiar si google respecta traditia, si are un logo special. De fapt, dupo o scurta verificare, am gasit logourile lui google pe ultimii 7 ani, pentru aceasta sarbatoare ;) :

google halloween

google halloween

google halloween

google halloween

google halloween

google halloween

google halloween

De profesie fotograf full time, imi place la nebunie sa calatoresc si sa fotografiez.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!