Vama @ Studentiada 2007

Marti, a fost concert Vama in Tudor, intre caminele T6 si T7. Concertul era programat sa inceapa la ora 20:00. Ajung eu acolo pe la 19:59 (ma gandeam…la fix) … nu prea multa lume, era ok. Pe la si 10 incep baietii sa faca probe de sunet…si fac si fac… si fac.. pana pe la 21:20. Abia atunci intra in scena Adriana Rusu (o fata de 21 de ani din Iasi care a cantat nu stiu ce melodie cu Tatae. Atat am retinut :)) )

studentiada

studentiada
Aaa..si noroc si de danastoare :) ca au mai incalzit atmosfera ca era foarte frig (cica -6°C)

Dupa recitalul lu’ tantia asta, au venit si cei de la vama. Au cantat vreo 4 piese din alea mai vechi pe care le stia lumea, au mai cantat inca vreo 5 de pe viitorul album si gata concertul. In timpul concertului Tudor Chirila se purta cam ciudat… Zicea cineva din stafful de organizare ca ar fi fost putin drogat (dar personal nu am nici o dovada) . Oricum se cam dadea la colegu de trupa :)) :

studentiada

A mai zis ca ar trebui sa inselam statul si sa nu mai cumparam alcool… mai bine plante exotice ca alea nu au accize … si in cantitati nu prea mari e mai bune decat alcoolul… :)

studentiada
studentiada
studentiada
studentiada
studentiada

De profesie fotograf full time, imi place la nebunie sa calatoresc si sa fotografiez.

6 Comments

  1. Bogdane cred ca tu erai drogat,sau ai fost unul din cei trei ridicati de gardieni…Oricum mie mi-a placut prestatia ambilor artisti,Adriana Rusu a cantat LIVE si a facut sou,la fel si Tudor Chirila cu trupa sa Vama.Felicitari Adriana Rusu, IESEANCA de-a noastra ,care merita sa o sustinem.Ne-am saturat sa ni se aduca in spectacole numai parasute care fac playback,ca de, sunt de la Bucuresti ,iar ai nostri sunt din “provincie”.Hai Adriana ,sa le dovedim ca si in provincie se face muzica de calitate!!!:-:

  2. 1. NU ERAM DROGAT SI NICI NU SUNT UNU DIN CEI CE AU FOST LUATI PE SUS DE JANDARMI. Am spus asa : “Zicea cineva din stafful de organizare ca ar fi fost putin drogat (dar personal nu am nici o dovada)”
    2. nu mi-a placut concertul celor de la vama. am mai fost mai demult si mi s-a parut mult mai tare…
    3. Adriana Rusu mi-a placut doar ca nu prea era momentu… in sensu ca dupa ce asteptasem deja o ora jumate in frigul ala, ca sa vad vama, a venit ea si a inbceput sa cante… daca ar fi inceput ea la 8… ar fi fost ok. Nu am zis ca nu canta bine sau nush ce… nu am zis nimic de rau de ea.. in fine

  3. scuze SHOW!!!

  4. da…a facut show mai mult de o gramada… daca vrei iti arat filmulete cum huiduiau astia si aratau semne obscene… lumea nu a fost prea incantata de prezenta ei…

  5. am inteles ca a fost super tare.. vreau si eu :(( dar la npt dev de publicitate ai fost?

  6. am fost la AdShow tot din cadrul studentiada. Ca am inteles ca a fost si vineri chiar “Noaptea devoratorilor de publicitate” dar nu am putut ajunge :(

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!