Un calugar s-a rasturnat cu ATV-ul

Nici macar calugarii nu mai sunt scutiti in zilele noastre de incidentele rutiere. Un calugar de la Manastirea Curtea de Arges a ajuns la spital, marti, dupa ce s-a rasturnat cu ATV-ul pe Drumul National 73, intre Curtea de Arges si Campulung Muscel, relateaza NewsIn.

Potrivit autoritatilor locale, cauza accidentului a fost neadaptarea vitezei la conditiile de drum, mai ales ca soseaua era acoperita cu gheata.

Calugarul a fost transportat la spital pentru ingrijiri medicale, insa doctorii au constatat ca barbatul de 32 de ani s-a ales cu rani usoare in urma accidentului.

HotNews.ro

Vorba unui coleg…astia nu ar trebui sa se roage? de ce se plimba cu atv-ul? :D Si de unde atatia bani..de atv? ca nu e chiar convenabil… adica am vazut prin mall unul nou, din ala mare (nu din ala de jucarie) e cat o masina buna la mana a doua…adica 11500 euro :) Dar las ca Domnu’ le vede pe toate ;)

De profesie fotograf full time, imi place la nebunie sa calatoresc si sa fotografiez.

1 Comment

  1. la cat contribuie enoriasii in Biserica… o sa postez cat de curand pe blog povestea dascalului de la Uspenia….sa vezi acolo lucruri pe care lumea nu le stie …

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!