Alocatia pentru copii va fi de 32 de lei in 2008

Alocatia de stat pentru copii se va majora, de la 1 ianuarie, de la 25 de lei la 32 de lei, banii urmand sa fie acordati pana la implinirea varstei de 18 ani si nu pana la finalizarea cursurilor unei scoli, asa cum se intampla pana acum, relateaza NewsIn.

Guvernul a adoptat, in septembrie, o ordonanta prin care a majorat alocatia de stat pentru copii cu aproximativ 28%, de la 25 de lei, cat este in prezent, la 32 de lei.

Totodata, Ministrul Muncii va plati, prin Agentia Nationala pentru Prestatii Sociale, alocatiile tuturor copiilor, atat celor prescolari, cat si celor care urmeaza cursurile unei scoli, plata acestui drept urmand a fi sistata la implinirea varstei de 18 ani.

Hotnews

I-auzi dom’le… se mareste alocatia.. Si daca tot o maresc…de ce sa o mai dea la toata lumea pana termian liceul? ce rost are? In conditiile de fata nu ar mai trebui conditionata plata acestui “ajutor” e prezenta la scoala… in fine… ei ne dau..ei ne iau… si tot asa :)

Odata cu acest articol mi-am amintit ca mai am si eu niste alocatii de incasat din clasa a XII-a :-s Poate nu mi le mai dau astia :-s

Later edit: Se pare ca se pot incasa alocatiile astea in maxim 3 ani de la data emiterii #:-S M-am scos…is bogat… sau cum zicea Dida: Bog(d)a(n)T :D

De profesie fotograf full time, imi place la nebunie sa calatoresc si sa fotografiez.

4 Comments

  1. deci facem blogmeetul la regal.. platesti tu si cu cristi ;))

  2. eu? de ce? :-s tu esti ala care ai alocatie..deci tu faci cinste :P

  3. am doar 18 aaaaaaniiii… in ianuarie 19 dar na :P

  4. yeee … cu 70k in plus … imi fac vila in 2 luni

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!