Camera de AC-isti

In cele ce urmeaza va voi prezenta o camera de camin de la facultatea de automatica si calculatoare :) … cam ce face AC-ul din oameni (ATENTIE mai ales cei ce vreti sa dati la o astfel de facultate)

Incepem cu un calculator hibrid… 2 placi de baza, 2 procesoare un singur hdd… o singura sursa. Calculatorul perfect:

camera de ac-isti

Normal, o asa masinarie cum poate sa porneasca altfel decat la …. surubelnita :))

camera de ac-isti

Si ca sa vedeti ca baietii sunt cu adevarat pasionati de asemenea chestii, nici cand mananca sau cand dorm nu se despart de “jucariile” preferate. Astfel ca o placa de sunet, una video si un tv-tunner accentueaza visele pe timpul noptii pe cand o placa de baza “complet utilata” nu trebuie sa lipseasca din “bucataria” oricarui AC-ist:

camera de ac-isti

camera de ac-isti

camera de ac-isti

Pe langa cei doi baietasi care lucrau la hibrid, mai erau 2 care se distrau putin asa…ca a 2-a zi aveau examen la MD (urat obiect ;)) ) Deh… se relaxau si ei… ca tot omu la ora 1 noaptea ;)) dar asta este alta poveste si nu mai intru in detaliu.

PS: Acesta este un pamflet si trebuie tratat ca atare. Orice asemanare cu personaje reale este pur intamplatoare.

De profesie fotograf full time, imi place la nebunie sa calatoresc si sa fotografiez.

4 Comments

  1. Asta e Dual-Core al studentului :)

  2. bai ma scutesi…..s-o luam cu inceputul… Dupa cate vad eu…. calculatorul ala nu este unul hibrid pt ca nu aveai cum sa alimentezi cu aceeasi sursa 2 placi de baza!! si doi la mana mcar dak era o pl de baza x38-dq6 cu un c2q Q6700(dar asa te joci cu 2 amarate de platforme AMD destul de vechi :| )….aa singura chestie mijto e ca v-ati distrat inainte de examenul la MD…. BAFTA!

  3. daca citeai pana la capat poate vedeai ca “Acesta este un pamflet si trebuie tratat ca atare.”

  4. Să știi că se poate face o chestie de genul, un fel de hibrid. Doi ani a avut prietenul pe birou un calculator care pornea bootand din rețea de pe o partiție a unui hard aflat in alt calculator. Avea pe el un windows pe el și îl folosea numai pentru un joc care nu mergea sub linux, Disciples 2, parca.
    Acum componentele lui stau pe perete, ca ne-a trecut de Disciples și a trebui să facă loc noii imprimante. :D
    Deci pentru cei care înjura degeaba, niciodată nu spune niciodată, un om inteligent,motivat și dotat poate face chestii foarte interesante.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!