In sfarsit s-a intamplat

Cel mai mare premiu la Loto 6/49 din toate timpurile a fost castigat in cele din urma, dupa 21 de saptamani de reporturi. Cele aproximativ 12 milioane de euro ajung la posesorul(ii) numerelor 36, 6, 47, 24, 20 si 2.

Felicitari fericitului sau fericitilor castigatori… si mult succes data viitoare celorlalti care au jucat.

De profesie fotograf full time, imi place la nebunie sa calatoresc si sa fotografiez.

6 Comments

 1. PENSIONASRUL - 27 January 2008

  TOT STATUL A CASTIGAT. a MAI INCERCAT ACUM CATIVA ANI oGICA SA SPUNA CA A AVUT BILETUL SI S-A ales cu parnaie. Tot statul castigase si atunci. La partide se duc bani …probabil ?! Sunt alte pareri.? Chiar credeti ca STATUL a planificat un castigator anononim lka asemenea suma? Anonim va fii. Nu vom stii niciodata cine a castigat aceasta suma

 2. Felicitari ??? .. pentru ce anume??

 3. ca e mai bogat cu vreo 12 milioane de euroi :P si ca a avut inspiratia sa aleaga din cele 14 milioane de combinatii tocmai pe cea castiggatoare :)

 4. PENSIONASRUL - 28 January 2008

  Fiti sigur ca “acel calculator” a ales varianta jucata de nimemi…din Bucuresti….Trebuia ca acei euroi sa ajunga la o anumita destinatie

 5. PENSIONASRUL - 28 January 2008

  Fiind candva in Sibiu (este vorba de multi ani in urma) seara am fost intrebat de un tinar daca cred in El…Nu am dat un raspuns prompt…A continuat…Dupa cum probabil stiti un calculator poate sa “comande” o operatiune ..De ce nu cvonsimtiti ca poate sa existe “cineva” care sa comande un colectiv , o soicietate, o lume….Era student la teologie… Ce credeti?

 6. PENSIONASRUL - 28 January 2008

  Ce credeti…Acel calculator nu putea sa comande turbosuflanta sa scoata dupa 3-4 ore de analiza varianta CARE NU A FOST JUCATA DE NIMENI iar CONDUCEREA LOTO sa afirme ca este totusi o varianta castigatoare? In aceasta situatie unde se duc banii?Cine poate vedea aceea varianta si ora la care a fost jucata, pentru a fi validata/ Dar si aceasta ora, pentru “stat” n u-i problema….

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!