O femeie din SUA a stat doi ani pe closet

Evenimentul de botosani publica o stire mai mult decat interesanta, si anume despre o femeie din SUA care a stat timp de 2 ani pe wc. In acest timp pielea ia crescut in jurul wc-ului =)) . Cititi articolul mai jos:

O femeie din SUA a stat timp de doi pe closetul din baia iubitului sau, dupa ce, fara niciun motiv, n-a mai vrut sa se ridice si sa iasa afara, relateaza site-ul Ananova. Potrivit sursei citate, muschii de la picioarele femeii s-au atrofiat in timp, iar pielea i-a crescut in jurul closetului. Ea s-a hranit si hidratat cu mancarea si apa pe care iubitul ei i le-a adus zilnic. Barbatul a intrebat-o de fiecare data daca nu doreste sa iasa din baie, iar ea a raspuns mereu: „Poate maine”. Pana la urma, acesta a chemat politia, care a gasit-o pe femeia de 35 de ani cu fundul blocat in closet si cu pantalonii in vine. Initial, ea a refuzat sa se ridice, insa a fost convinsa de politie sa faca acest lucru. Closetul a trebuit sa fie distrus pentru ca femeia sa poata fi desprinsa de el si transportata la spital. „Nu era lipita si nici legata. Pur si simplu corpul sau se mulase pe closet”, a declarat un reprezentant al politiei.

Continuarea in ziar!

De profesie fotograf full time, imi place la nebunie sa calatoresc si sa fotografiez.

4 Comments

  1. Chiar ca tampiti:D:x…E suuper interesanta cum ar fi icnercat sa o convinga sa:-
    “” se dea jos=))

  2. Cristina4p4p - 20 March 2008

    OH MY GOD!

  3. mare e gradina ta doamne:D:d/

  4. Dumnezeule…:o si cica romanii sunt cei mai prosti…americanii ne-au intrecut de mult… cum drq sa dai vina pe moartea mamei sale pt chestia asta…jesus…. eu cel putin nu cred ca a fost facuta faza asta fara nici un motiv… sa fim seriosi…

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!