Poze Dacia Logan SUV

Dacia va lansa la sfarsitul anului 2009 primul suv din istoria sa. Conform siteului WorlCarFans pretul va porni de la 11 000 euro iar varianta de baza nu va avea tractiune integrala.

poze dacia logan suv

Pozele de mai jos au fost facute in Scandinavia, fiind surprinse niste teste ale sasiului si ale trenului de rulare. Dupa cum se poate observa, masina din imagini are tractiune integrala.

Sursa pozelor: WorlCarFans

De profesie fotograf full time, imi place la nebunie sa calatoresc si sa fotografiez.

6 Comments

 1. caroseria din poze, nu este versiunea finala. se vad aripile prinse in nituri. e doar o caroserie de logan, doar pentru teste. versiunea finala o sa arate diferit.

 2. da, dupa cum spuneam si eu, se testeaza sasiul si tractiunea :)>-

 3. doublex - 2 April 2008

  tot dacie ramane…. acceashi fiabilitate…. aceeashi calitate a tablei… acelashi renume… totushi poate poate…dar dupa cum am vazut logan ruginit dupa max 5 ani nu cred ca o sa iasa ceva bun…

  br

 4. Frumoasa masinuta. Tind sa cred ca este mult mai buna ca orice dacie

 5. parkuristul din dragasany - 24 November 2008

  Astia cu dacile nu stiu frate sa faca nimic……va spun,de ex. noul logan are toate piesele de la sandero ,nu stiu sa faca shi ei forme noi la faruri sau altceva etc etc…cel mai reusuita masina e SANDERO pt k nu seamana ca toate pe care le-a facut de la prima dacia in prezent:))))=))…si au numai plastic prin ele va spun k are tati un logan shi are numai plastik si la motor,MA MIR CUM DE NU S-A TOPIT PANA ACUM:)))))=))))….ie un jaf loganul ce draku mai bn DESFIINTAU marca asta de nimic…ne facem shi de ras noi romanii:(…..Sunt curios ce o sa fie de dacia SUV acum apare vai frate in poze arata k e un jeep da tot o masina proasta ramane dacia…..cred k peste 100 ani vor fii si ele masini de lux…sau chiar nici atunci:))))))=))))))))….!

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!