Botosaniul in an electoral

Este an electoral. Ce poate face un primar ca sa creasca in ochii oamenilor? Sa faca orasul sa arate mai bine. Asa cum fac toti primarii de prin toate orasele din tara, s-a apucat si a pus flori, a semaforizat intersectii si alte chestii de genu:

Botosani in an electoral

Botosani in an electoral

si una din intersectiile semaforizate si frumos marcate in care verdele pentru pietoni tine 9 secunde in conditia in care soseaua are 6 benzi de circulatie:

Botosani in an electoral

Botosani in an electoral

Si normal ca o intersectie ce e proaspat asfaltata trebuie stricata imediat:

Botosani in an electoral

Botosani in an electoral

Si acu orasul e asa frumos ca pana si scolile s-au mutat in spatiu liber… baietii astia 2 se chinuiau sa isi faca temele la mate pe banca in parc. Se pare ca nu a fost prea incantat de prezenta camerei de fotografiat.

Botosani in an electoralPS: In ciuda faptului ca peste tot in poze e prezenta culoarea portocalie tin sa precizez ca nu sustin acest partid!

De profesie fotograf full time, imi place la nebunie sa calatoresc si sa fotografiez.

4 Comments

  1. Cea mai mare cretinatate pe care a putut sa o faca Flutur a fost chestia cu scuarurile din Primaverii.
    Daca ai sa te uiti la bordurile proaspat vopsite saptamana trecuta acum sunt negre de la cauciucurile celor care nu reusesc sa se incadreze in cele doua benzi minuscule.
    Ca sa nu mai spun ca semaforul este sincronizat complet aiurea.
    Probabil cea mai proasta mutare a lor.

  2. hmm… nu pot sa te contrazic… am fost doar in trecere pe acolo si am remarcat doar ca trebuie sa alergi ca sa treci in alea 9 secunde…

  3. macar..anul asta sa se mai faca ceva…

  4. […] ceva timp scriam un articol intitulat Botosaniul in an electoral in care spuneam ca e benefica aceasta campanie electorala pentru orasul nostru. Acum ca s-a […]

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!