Cea mai buna campanie (I)

Acum ceva timp scriam un articol intitulat Botosaniul in an electoral in care spuneam ca e benefica aceasta campanie electorala pentru orasul nostru. Acum ca s-a incheiat, pot spune ca a fost cea mai buna campanie pe care am avut ocazia s-o traiesc. Ce ma surprinde este faptul ca, in ciuda faptului ca a trecut o luna de la incheierea campaniei, inca se lucreaza. Inca se refac intersectii, inca se fac amenajari pentru locuri de parcare si se pun flori pe marginea trotuarelor. Momentan nu dispun de poze de prin oras dar voi reveni cu partea a II-a a acestui articol.

Dar inca nu am terminat! (asta suna cumva ca intr-un program de teleshopping? sper ca nu). Iarasi fac o referire la un moment “istoric” de acum 6 luni, cand Parcul Mihai Eminescu arata ca dupa bombardament! Acum situatia s-a schimbat in mare masura. Totul arata mult mai bine. S-a refacut fantana arteziana din mijlocul parcului (care eu nu tin minte sa fi functionat vreodata) s-a refacut lacul din parc si s-au pus barcute si hidrobiciclete. Apa este curata si pazita, pentru ca tiganii rromii sa nu mai faca baie (din aia cu sampon si sapun) in lac. Acum, la inceput, plimbarea pe lac cu una din ambarcatiunile puse la dispozitie este gratuita in limita a 5-10 minute (cred) dar dupa o luna se va trece la sistemul contra cost. Oare va mai fi aceeasi inghesuiala care este acum?

Lacul din Parcul Mihai Eminescu - Botosani

Lacul din Parcul Mihai Eminescu - Botosani

Lacul din Parcul Mihai Eminescu - Botosani

Va urma!

De profesie fotograf full time, imi place la nebunie sa calatoresc si sa fotografiez.

4 Comments

 1. KillerPikie - 21 June 2008

  Mie mi-e frica sa ma sui intr-o barca din aia :)).
  Se pare ca dupa toate lucrarile, sapaturile ,care au imbogatit cu noroi apa adunata de ploaie, si drumurile rascolite ca dupa razboi care ne-au umplut orasul, totul arata bine :D .

 2. ai scapat de examene si te plimbi prin oras cu camera in mana :p

 3. e fain.
  (fantana din parc am prins-o functionand)
  nu pot sa inteleg insa doua chestii
  1. a devenit Bt oras turistic si cei 1,34 milioane turisti/an aveau nevoie de alt loc de plimbare?
  2. de ce nu spun ca u indatorat primaria pentru pavele si lampi meseriase?! cate strazi mai trebuie asfaltate? doua exemple maramures si caragiale….

 4. […] cum am inceput doua zile, voi incerca sa prezint schimbarile aduse arosaului Botosani cu ocazia campaniei electorale. NU ii […]

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!