S-a dat liber la beţii

Atenţie clubberi români. Pastila secretă a KGB, care previne starea de mahmureală, caracteristică oricărei petreceri, este acum disponibilă şi în România, anunţă Comunicatemedia.ro. RU-21 a fost lansată la nivel mondial în urmă cu şase ani. Profesorul rus Eugene Mayevsky este cel care a conceput RU-21, supranumită şi KGB Pill, deoarece a fost destinată agenţilor KGB şi Serviciilor de Informaţii ale Armatei Ruse.

Ce face de fapt RU-21? Ajută organismul la metabolizarea băuturilor alcoolice prin încetinirea procesului de oxidare al etanolului şi transformare a acestuia în reziduuri toxice, care a doua zi dau greaţă, dureri de cap şi alte efecte nedorite.

De asemenea RU-21 ajută sistemul digestiv să suporte decompoziţia reziduurilor toxice în acid acetic, apă şi dioxid de carbon. Potrivit companiei care o comercializează în România, pastila are ingrediente complet naturale.

Sursa: Antena3

Deci de acum se schimbă treaba. Bem cât avem pastile nu până :-&

De profesie fotograf full time, imi place la nebunie sa calatoresc si sa fotografiez.

1 Comment

  1. Unde este disponibil RU-21?

    Tabletele KGB Pill Anti-Mahmureala RU-21 se pot cumpara din magazinul online http://www.smart-living.ro, in sectiunea LifeStyle prima din menu-ul din stinga.
    Firma distribuitoare unica a produsului RU-21 cauta activ distribuitori exclusiv zonali (orase) pentru baruri si cluburi . Farmaciile si magazinele naturiste ne pot contact de pe unul din siturile noastre cu linkuri prezente in http://www.smart-living,ro sau direct la adresa de email contact @ smart-living,ro.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!