Romanian Music Awards – Iasi 2008

Romanian Music Awards, aflat anul acesta la cea de-a sasea editie, va avea loc la Iasi in fata Palatului Culturii, duminica 5 octombrie, incepand cu ora 20:00.

“Continuam seria de evenimente Romanian Music Awards, prin care dorim sa promovam si sa sprijinim atat muzica de calitate, cat si industria muzicala romaneasca. Consideram ca acest eveniment trebuie sa continue de la an la an, el fiind sigurul eveniment de profil care reflecta suta la suta realitatea pietei muzicale locale. Totodata Romanian Music Awards reprezinta rasplata artistilor romani care se straduiesc de la an la an sa isi imbunatateasca performantele, cat si rasplata caselor de discuri si de productie, care fac eforturi considerabile sa ii sprijine” – a precizat Giovanni Francesco, General Manager Music Channel.
Citeşte tot articolul »

De profesie fotograf full time, imi place la nebunie sa calatoresc si sa fotografiez.

9 Comments

 1. ce tareee. de abia astept! NOT

 2. la urma urmei e o chestie ca se organizeaza la Iasi. ca o fi bine,ca o fi rau ..

 3. astea nu erau organizate de MTV pana acum? auzisem ca au cam falimentat Mtv-ul!!! pacat …

 4. foarte buna idea!

 5. Mtv a fost cumparat de Media Pro.
  de asta i s-a schimbat putin numele.Sa speram ca o sa fie un eveniment reusit.

 6. pai, inteleg MTV-ul a fost cumparat de Media Pro, dar MTV-ul tot MTV se numeste!!! si 1music e alt program … nu vad legatura!! si asta e a7-a editie nu a6-a check here : http://en.wikipedia.org/wiki/MTV_Romania_Music_Awards

 7. Sooper tare dabia ast..Am castigat o invitatie :-) …1 music rulzzz..iubesc aceasta televiziune :-)

 8. cristina bacau - 7 October 2008

  foarte misto ideea…insa cred ca sunt ofticata ca nu am stiut ca show-ul va avea loc duminica,dat fiind faptul ca sambata am fost in iasi si am plecat duminica la amiaza.data viitoare poate apuc si eu sa fiu acolo…

 9. AR TREBUI SA SE ORGANIZEZE SI IN GALATI. ESTE POTENTIAL SUNT MULTI TINERI SUNT MULTE CENTRE UNIVERSITARE SI NU IN ULTIMUL RAND CLUBURI DE 5 STELE UNDE VEDETELE SE POT CAZA.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!