Poze Romanian Music Awards Iasi 2008

Aseară am avut ocazia să particip la Romanian Music Awards ( RMA ) 2008 în calitate de fotograf, facând parte din presă şi astfel am reuşit sa fac poze, multe poze.

E prima dată când particip la un eveniment atât de important în calitate de fotograf şi nu de spectator. Evenimentul mi s-a părut foarte reuşit. Chiar dacă vremea nu a ţinut cu organizatorii, evenimentul a decurs conform programului iar lumea s-a simţit bine.

VIP-urile au părut mai mult decât ok. La after party puteai merge să stai de vorba cu ei fără să îţi dea fleet.

Despre premii nu am ce să comentez. Cred că, măcar teoretic, au fost caştigate de cine trebuia. Doar s-au dat după votul publicului (pe site) nu?

Singurul lucru enervant a fost reclama aia la Ciuc, cu forma desăvârşită care era bagată de cate 4-5 ori pe pauză. Un mare minus ar fi absenţa trupei Paraziţii, care a atras multe huiduieli din public atunci când premiul lor a fost ridicat de un delegat.

Iniţial am vrut să pun pozele pe blog dar din multitudinea de poze pe care le-am facut am ales 160 şi ar fi prea complicat să le pun pe toate. Aşa că am ales să pun un slideshow. În următoarele zile voi adăuga şi inregistrari video aşa că vă invit să reveniţi să le vedeţi şi pe acestea!

Puteţi vizualiza pozele şi aici dacă nu doriţi să vedeţi slideshow-ul!

PS: Pentru cei interesaţi, pozele de mai sus sunt de vânzare şi repzrezintă doar 10% din totalul pozelor pe care le-am facut.

De profesie fotograf full time, imi place la nebunie sa calatoresc si sa fotografiez.

10 Comments

 1. buna bogdan!asteptam poze de la RMA 2008 eu as vrea cu dj project daca se poate..multumesc frumos..o zi placuta!:*:*:*:*

 2. […] multe poze pe Bogdan Blog Dacă vrei să fii la curent cu noile comentarii de la acest articol, abonează-te la RSS 2.0 […]

 3. Presa?
  pentru cine ai facut fotografiile? ce obiectiv ai folosit?

 4. pozele sunt facute pentru iasilife.ro ;) am folosit 50-200 de la pentax

 5. oricum super pozele…:D

 6. Alexandra - 7 October 2008

  Super pozele cu MR&MS. Foarte tare felicitari!

 7. bunaaa as vrea si eu pozele cu dj rynno si sylvia si ceva poze de la after party daca ai.adresa mea de mail e [email protected] un semn de la tine

 8. asa… bine. tu vrei dar in ce scop? eu as putea zice ca am muncit pentru pozele alea…

 9. te rog as dori sa vbm despre pozele cu mireasa daca mai ai am vazut doar una ultima ms [email protected]

 10. Sunt foarte tari pozele mai ales cele cu Silvia si MR&MS! Felicitari

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!