Emag Iasi – Cadou surpriză

Am cumparat ieri de la Emag Iasi un mouse, ca tot eram si eu curios sa vad cum arata noul showroom. E destul de ciudat sistemul dupa care functioneaza showroomul: prima data te duci la consultant care verifica daca produsul comandat a ajuns în stoc. Dupa aceea te trimite la caserie unde platesti si primesti factura. Cu factura în mâna te duci la livrare marfa unde primesti produsul dupa care te duci la bancul de probe. O adevarata aventura, ce mai. Oricum partea buna ca se dau cadouri. Cel putin la primii 1000 de cumparatori care ridica marfa din showroom.

Cadoul este o cana (termo ….. din aia care tine cafeaua calda), cu numarul clientului. Eu ieri am avut nr 62, la 3 zile de la deschidere iar azi, cand m-am dus si am mai cumparat ceva am ajuns deja la 122. ÃŽntr-o singura zi au avut clienti cât altii într-o luna. Ce pot sa zic? Mult succes!

Cana EMag Click pentru a mari!

De profesie fotograf full time, imi place la nebunie sa calatoresc si sa fotografiez.

5 Comments

  1. un mouse de 10 ron au?:))
    trebe sa faci comanda in prealabil pe net ?

  2. in caz ca nu stiai, emag are o cifra de afaceri de 1 milion eur/zi. cel putin in sezon (vara back to school si iarna). asa ca 63 clienti ai lor din iasi… e bine, dar nu poti zice “au intr-o zi cat altii intr-o luna” .

  3. ala a fost recordul, dar nu inseamna ca in fiecare zi castiga atat. Si in caz ca nu te-ai prins era asa mai metaforic. Tu chiar crezi ca Fat Frumos crestea intr-o zi cati altii intr-o luna? :p

  4. zi`mi de cana:D

  5. sistemul de afiliere “ProfitShare” si campania “Resigilate de la eMAG” m-au inspirat sa realizez un mini-site, numit resigilate.ro – sper sa simt cu aceasta ocazie pulsul afilierilor online de pe Internetul autohton si sa revin cu cateva concluzii..

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!