Viata in camin

ÃŽn ultimile zile am avut ÅŸi noi ocazia să vedem cum trăieÅŸte un student adevărat. Totul a început cu modificarea vechi instalaÅ£iei electrice care din cauză că e subdimensionată cedează în fiecare seară. Pentru asta au venit niÅŸte baieÅ£i în salopete care dau găuri ÅŸi pun fire. Cel mai bine se descurca ei la partea de dat găuri (zici ca sunt de la demolări nu alta – de la o gaura de jumate de centrimetru în diametru ei scot cate jumate de găleată de moloz). Asta se întampla cam de vreo săptămână. Mai nou au trecut la pus fire prin camere, aici fiind partea cea mai interesanta pentru noi, mai ales după ce pleacă ÅŸi avem de curăţat zona.

Foarte frumos a fost aseară cand, au oprit curentul la 3 module ca să poată lucra iar cand au plecat au uitat să îl mai pornească. Pe lângă asta, ca în fiecare seară a picat curentul la prize la camerele “nemodernizate” iar cele “modernizate” au avut o surpriză ÅŸi mai mare: au picat ÅŸi prizele ÅŸi becurile. De ce? Pentru ca destepÅ£ii aia de electriceni au pus pentru tot palierul provizoriu o singura siguranÅ£a care după aproximativ 5 minute se încălzea foarte tare ÅŸi decupla automat. Åži uite aÅŸa aseară a fost o seară perfecta când jumate de palier dormea ÅŸi jumate era pe hol (unde era lumină).

O altă treabă faină a fost în weekend când, de vineri dimineaţă şi până duminică seară am stat fără net din cauza că toţi cei ce se ocupă de server si net în cămin erau plecaţi acasă. Şi uite aşa ne distrăm noi.

Åži pe lângă toate astea mai este ÅŸi o problemă cu apa calda care curge cand are ea chef ÅŸi la presiune “numai bună”.

Åži uite aÅŸa ne distrăm noi…

De profesie fotograf full time, imi place la nebunie sa calatoresc si sa fotografiez.

4 Comments

  1. hhh :)) camera mea era singura cu lumina si curent hA

  2. sa ma bucur ca plecat din 19 ? :-?

  3. vai ce dor mi`ai facut..te urasc..vreau si eu inapoi la camin

  4. Baieti viata de camin inseamna sa te distrezi in fiecare zi …sa chefuiesti …sa iti vin portaru de 10 ori la usa , apoi sa iti viina politia ….sa le promiti ca nu mai bei in viata ta ….:)) ce faceti voi acum , cum va distrati nu e viata de camin ….ce o sa povestiti voi dupa 4 ani ??? ca se lua netu ??? ca se intrerupea lumina si ieseati pe sala…=)) trec ani pe langa voi si o sa va para rau ca nu ati baut si voi cum beau vecinii din usa in usa ….ca nu va duceati in copou la fete sa intrati pe gemu de la 1 , cum faceu nu’s ce prieteni ….asta e viata de camin ….sa dai mass pe mess ” care mere la vatra ….??” si sa mergeti 20 de oameni du nasu ….nopti petrecute la ciric la gratare ….Asta e viata de camin !!!!!! wake upppp nu ii da-ti cu sutu acestei minunate bucati din viata voastra , profitati de ea !!!! o sa va para rau

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!