Ceai de canabis?

La ce va duce cu gandul acest titlu? Suna interesant nu? Este vorba intradevar despre un ceai cu exctract de canabis. Mai exact cu extract din flori de canabis (care cel mai probabil nu contine nici o substanta activa – altfel ar fi interzis, nu? ).

Ceai de canabis

Dupa cum se vede, eticheta si numele se axeaza foarte mult pe acest canabis. Gustul este exact ca la orice alt ice tea (vorba unui coleg, apa chioara) iar pretul e cam mare. Dar merita dn plin. Bei cateva doze si ….. trebuie sa mergi la toaleta dupa. Altceva nimic. Deci toata treaba cu canabisul este doar o chestie de marketing. Nu de alta dar e cumparat din magazin, deci e totul legal nu?

Mirosul in schimb e naspa. Dupa ce am desfacut l-am mirosit si nu eram sigur ca vreau sa si gust. Dar s-a dovedit a fi ok. Eu zic sa incercati (eventual in doze mai mari, poate are vreun efect “benefic”).

PS: Eticheta suna cam asa:

Ceai negru cu sirop elvetian de flori de canepa si extract elvetian de flori de canepa. Ingrediente: apa, sirop de flori de canepa (5%), zahar, suc de lamaie, extract de ceai negru (0,14%), antioxidant, arome, extract de flori de canepa (0,0015%).

De profesie fotograf full time, imi place la nebunie sa calatoresc si sa fotografiez.

2 Comments

 1. Am trecut blogul de pe
  http://alexmazilu.blogspot.com

  pe http://www.alexmazilu.ro

  Daca se poate schimba linkul catre mine…
  Multumesc.
  Duminica placuta!

 2. Pfff… baietii astia din Amsterdam nu au rabdare sa faca ceai din frunzele alea… N-ai cu cine… Niste… :)

  Mie mi se pare ca mirosul de canabis (ars) e mai fain decat “gustul”.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!