Panoramă Vatra Dornei

După cum poate ştiţi sau poate nu ştiţi, în decembrie am fost într-o excursie la Vatra Dornei, excursie ce s-a lăsat cu multe poze frumoase zic eu.
Din păcate, în această perioadă, timpul nu prea imi permite să mă ocup de aceste poze aşa ca stau cuminţi undeva pe un card, în geanta foto. Sper ca dupa ce trece sesiunea (sau poate mai devreme chiar) să scot de la naftalină aceste poze şi să le postez şi pe aici. Până una alta o panoramă zonei:

Panorama Vatra Dornei 2008
(Click pe imagine pentru a vedea la o dimensiune mai mare)

De profesie fotograf full time, imi place la nebunie sa calatoresc si sa fotografiez.

6 Comments

 1. Foarte frumoasă panorama. Nu am mai fost la Vatra Dornei de foarte mult timp. Felicitari pentru imagine!

 2. aha.fain intr`adevar:D
  si eu am fost tot in decembrie la vatra dornei:D
  vad ca ne cam intersectam cu drumurile in ultima vreme:))

 3. superb la vatra dornei,e un loc desprins din povesti,e minunat nu am cuvinte….

 4. de abia astept sa ajung din nou acolo,peste 2 saptamanai simt ca traiesc un vis atunci cand ma aflu acolo,simt ca acolo e lumea mea,si acolo a svrea sa stau o perioada de timp,ai timp pt tine,si pt ati pune ordine in viata.,muntii si peisajul contempla gandurile tale,e minunat…

 5. cozmei doinita - 27 June 2009

  am fost de doua ori in Vatra Dornei si mi-a placut si -mi doresc sa ma reintorc in acest “colt de rai a Romaniei” problema e ca nu stau bine cu partea financiara.

 6. Daca mai doriti panorame cu Vatra Dornei, tocmai am realizat cateva. Le puteti gasi pe http://www.vatradornei.net , intrati la sectiunea adrese – locatii si mergeti la Partia Parc (www.vatradornei.net/adrese/adresa-partia-parc-vatra-dornei-suceava-288.html). Pentru a le vedea la marimea reala, dup ce dati click pe fotografii, aveti acolo un buton patrat cu o sageata in dreapta sus. Enjoy!

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!