Se duce totul de râpă….

Elevii pot intra la UMF Iasi fara examen daca platesc 5.000 de euro!

Noul regulament de admitere la Universitatii de Medicina si Farmacie (UMF) Iasi prevede ca studentii romani au posibilitatea sa nu dea examen daca platesc o taxa de 5.000 de euro pe an. Votat in unanimitate, la inceputul anului universitar, in Senatul UMF „Gr. T. Popa” din Iasi, regulamentul de admitere la facultate a provocat reactii aprinse printre studenti si profesori.

Sursa: HotNews.Ro

Si asa era cum era, dar macar nu era pe fata. Sa vedeti de acum ce medici buni vom avea! O fi criza economica, dar nici in halul asta… NO COMMENT!

De profesie fotograf full time, imi place la nebunie sa calatoresc si sa fotografiez.

6 Comments

 1. mdea…
  am trait sa aud si asta. si licenta sa se dea pe carti de colorat. daca stii partile corpului uman devii medic

 2. Caut sponsorizare sa dau la medicina :)).. oferte?:>

 3. Te sponsorizez eu de nu te vezi!!!

 4. roxanna - 28 June 2009

  mie mi se pare chiar corect. sunt comvinsa (si stiu de ce spun asta) ca cei care nu au nici o treaba cu invatatul si cu m edicina nu vor termina fac asta. si nu va mai luati de doctori ca toti aveti nevoie de ei. cat despre cartile de colorat… sa si le pastreze cine a avut ideea asta.

 5. yrinuk - 6 July 2009

  Ca studenta la medicina, iti spun ca aceste criterii de admitere functioneaza in umbra de f mult timp. Diferenta e ca acum vor sa puna totul pe fatza. Oricum examenele se cumpara, se cer bani in fatza, dar… tot se cerne lumea.
  Te-am gasit din greseala pe un blog, si mi-am bagat nasul pentru ca tine de un presupus domeniu al meu articolul tau. :)

 6. MAPKp38 - 11 July 2009

  Va asigur ca nimic nu e corect nici la admitere nici la modul in care se dau majoritatea examenelor nici in asa zisa departajare a studentilor de’a lungul anilor. Sunt in anul 5, am cate un singur 7, 8 si 9 restul 10 luate pe bune si pot sa va zic ca am langa mine aceeasi tampiti cu care am intrat in facultate din anul 1 si care au restante la toate mai putin educatie fizica.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!