Iluminat public – 6 ore pe noapte

Aseara imi pregateam materiale pentru un articol acid referitor la iluminatul public din Botosani si acum vad un articol intr-o publicatie online referitoare la acest subiect.

Tocmai ma pregateam sa scriu cum suntem nevoiti sa circulam prin bezna absoluta deoarece luminile se aprind seara pe la 22.00 in conditiile in care dupa 21.30 deja e cam intuneric. Dimineata e la fel: luminile se sting la 4 fix si timp de vreo jumatate de ora, cei ce au treaba la ora aia, trebuie sa circule prin bezna absoluta.

Explicatia din ziar e cat se poate de simpla: criza economica. Pana in luna mai s-au cheltuit deja 60% din suma pe tot anul.

Si ca sa vedeti ce frumos e seara, pe la 21.40:De profesie fotograf full time, imi place la nebunie sa calatoresc si sa fotografiez.

2 Comments

  1. acusi o sa se introduca iar regimu cu stat la coada pt o punga de lapte sau mai stiu eu ce :))ne intoarcem de unde am plecat:>

  2. Am stat intr-o seara de curiozitate sa vad daca chiar fac astia economie la lumina si ai dreptate.Bine, nu observasem cand se aprinsesera luminile,dar am vrut sa vad daca se sting pe parcursul noptii.Nu s-au stins pana pe la vreo 4 si un sfert cam.Intr-un fel e bine , in alt fel nu e bine deloc.Sa circuli noaptea prin bezna nu e chiar asa de sigur pentru pielea unui om :)) .

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!