Inchirieri masini

Apeland la inchirieri masini vei calatori mult mai confortabil si vei economisi mult timp sau chiar bani. Primustrans Bucuresti este partenerul tau de incredere – iti pune la dispozitie un parc auto de mari dimensiuni in sistem de rent a car sau inchirieri masini cu sofer la preturi rezonabile. In domeniul inchirieri auto compania bucuresteana este una dintre cele mai de succes probabil si datorita echipei tinere si entuziaste care este in orice moment deschisa sugestiilor clientilor si care este gata in orice moment sa va ajute sa va rezolvati problemele.

Fie ca aveti nevoie de masina pentru o vacanta sau calatoriti in interes de serviciu, singurele conditii pe care trebuie sa le indepliniti sunt varsta minima de 21 de ani si evident, sa aveti carnet de sofer valabil. Serviciul de inchirieri masini este disponibil atat pentru cetatenii romani cat si pentru cei straini, asa ca pe site veti gasi si o versiune in limba engleza. Autoturismele vin dotate cu sisteme performante de siguranta si optional puteti cere anumite dotari suplimentare cum ar fi GPS, scaune pentru copil sau lanturi de iarna.

Pentru cei care doresc sa calatoreasca in tara in grupuri organizate, Primustrans va poate asigura o calatorie placuta si rapida – intrati la sectiunea transport persoane sau calatorii in tara.

Pentru sugestii, intrebari sau reclamatii apelati unul dintre numerele de telefon publicate sau completati formularul de contact.

De profesie fotograf full time, imi place la nebunie sa calatoresc si sa fotografiez.

1 Comment

  1. Super Tareeeeeee!!!!!!! :))))

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!