Poze Romanian Top Hits Bacau 2009

Dupa cum spuneam si in articolul precedent, cel cu inregistrarea cu Puya – Undeva in Balcani de la Romanian Top Hits 2009, a venit vremea sa pun si poze de la eveniment. Au fost in total cam 1000 de poze bune din punct de vedere tehnic care a trebuit sa le impart in doua, jumate pe blog, jumate pentru site-ul pentru care m-am dus sa pozez.

Pozele pot fi impartite pe 4 categorii:

Primele 9 poze sunt de la repetitii.
Urmatoarele 68 de poze sunt de la primirea vedetelor pe covorul rosu.
Urmatoarele 86 de poze sunt din concertele din prima zi.
Ultimile 233 de poze sunt din concertele din cea de-a doua zi.

Deoarece sunt foarte multe poze, voi pune un slideshow cu acestea, ele putand fi accesate si direct pe flickr pe aceasta adresa: poze flickr.Pentru cei interesati, aceste fotografii sunt de vanzare (in format mare, si fara watermark, bineinteles). Preturile sunt negociabile in functie de fotografii si numarul lor. Acord factura. Datele de contact le aveti in partea dreapta a paginii!

Atentie! In concordanţă cu legea nr. 8/1996, imaginile si inregistrarile video de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al autorului. Incalcarea acestei prevederi se pedepseste conform legii.

De profesie fotograf full time, imi place la nebunie sa calatoresc si sa fotografiez.

5 Comments

  1. frumoase pozele.. pacat de persoanele din poze.. care majoritatea`s imitatie dupa industria americana…majoritatea nici nu`i cunosc.. oamenii grei din muzica romaneasca presupun ca s`au abtinut sa vina :)).. singurii care mi`au placut au fost fly project.. n`am urmarit evenimentul dar mi se pare o copie proasta a evenimentelor de acest gen de la americani..:P.. foarte rau pentru noi.. ca nu ne`ar strica putina originalitate..

  2. Faine pozele – felicitari. :)

  3. Ma bucur ca iti plac. Deci poti apela cu incredere! :D

  4. […] email, si vei fi la curent cu articolele pe care le scriu sau pozele care le postez. Remarcam la Romanian Top Hits Bacau 2009 ca Puya si cu gasca lui a cantat cam naspa (live). In filmuletul asta se aude cat de cat. Dar e […]

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!