Acoperiti-va urechile!!!

Remarcam la Romanian Top Hits Bacau 2009 ca Puya si cu gasca lui a cantat cam naspa (live). In filmuletul asta se aude cat de cat. Dar e acceptabil fata de inregistrarea directa din linia audio a celor de la 1 TV Bacau:Ascultati mai ales melodiile 2 si 4. Melodia 4 e chiar grohaita :)) .

De profesie fotograf full time, imi place la nebunie sa calatoresc si sa fotografiez.

6 Comments

  1. Ce rahat grohaia Don Baxter acolo? :| Vai, in ce hal ragaie!
    E bine cand melodiile, vocile sunt retusate in studio, e mai greu cand au concerte. Mai greu pentru cei care asculta :))

  2. parca as asculta un eminem de mana a doua :))

  3. Tocmai la el ma refeream si eu cu “grohaiala” . Am fost chiar langa scena si pot zice ca in boxe se auzea mai ok decat direct in microfon. :)) Asta cred ca e ca la Zavoreanca cand canta “esti sufletul meu, esti viata mea” si avea microfonul deschis :))

  4. eu cred ca erau drogati,cel putin asa pareau pe scen,la ultima melodie nici nu se mia auzea,in prima tipa ala mai mult decat puya,parca e salam,m-a dezamagit total puya in concertul asta,sunt fan inrait puya,si la familia,cand a inceput sa cante si sa “danseze” am ramas :| :-O urat,daca tot l-a luat pe 2pac ca exemplu,ar trebui sa aibe acelasi respect pentru melodii si fani ca 2 pac

  5. […] Articol în secÅ£iunea Muzică, Video, citit de 1 ori. Salutare! Dacă Å£i-a plăcut ce ai găsit pe aici, poÅ£i sa te abonezi la feed sau direct prin email, si vei fi la curent cu articolele pe care le scriu sau pozele care le postez. Mi s-a parut super interesant faptul ca versiunea live e chiar foarte ok, foarte mici diferente fata de versiunea “oficiala”, nu ca la altii. […]

  6. Stiti unde se intalneste HipHop-ul cu maneaua? Va zic eu, undeva in Balcani

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!