Festivalul Naţional de Tehnologii Informatice “GREPIT- P2P EVO” 2009

Baietii de la GREPIT, impreuna cu P2P EVO organizeaza in perioada 6 – 12 septembrie Festivalul NaÅ£ional de Tehnologii Informatice “GREPIT- P2P EVO” 2009, festival ce cuprinde urmatoarele activitati:
– ateliere de lucru foto-video
– schimburi de experienţă IT
– Concursul NaÅ£ional de CreaÅ£ie ÅŸi Dezvoltare în IT „GREPIT”, ediÅ£ia a IV-a.

Începând cu 13 august, se vor putea realiza înscrieri pentru participarea la etapa finală a evenimentului. Acestea se vor realiza prin intermediul formularului pentru înscrieri de pe saitul www.grepit.info, urmând instrucţiuniile oferite de către organizatori.

Ultima zi pentru înscrieri este 31 august. Rezultatul preselecţiei va fi afişat pe 1 septembrie, în urma jurizării lucrărilor de către un juriu. Cei selectaţi pentru etapa finală, vor participa participa la evenimentele din cadrul Festivalului Naţional de Tehnologii Informatice 2009, unde vor avea cazarea şi masa asigurată de către organizatorii evenimentului.

Pentru mai multe detalii, vizitaţi saitul www.grepit.info

De profesie fotograf full time, imi place la nebunie sa calatoresc si sa fotografiez.

1 Comment

  1. […] http://www.bogdanblog.ro/2009/08/19/festivalul-national-de-tehnologii-informatice-%E2%80%9Cgrepit-p2… Baietii de la GREPIT, impreuna cu P2P EVO organizeaza in perioada 6 – 12 septembrie Festivalul NaÅ£ional de Tehnologii Informatice “GREPIT- P2P EVO” 2009, festival ce cuprinde urmatoarele activitati: – ateliere de lucru foto-video – schimburi de experienţă IT – Concursul NaÅ£ional de CreaÅ£ie ÅŸi Dezvoltare în IT „GREPIT”, ediÅ£ia a IV-a. Publicat pe 20 august, 2009, la ora 11:36 […]

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!