Filmari Video II

In legatura cu articolul de ieri, un comentariu m-a pus pe ganduri. Asa ca am dat un search pe google si dupa ce am am scris “filmari“, a venit si surpriza la sugestii: unul dintre cuvintele cheie ce returneaza cele mai multe rezultate este filmari video. Acum nu stiu. Am eu probleme de interpretare? Numai mie mi se pare ciudata rau exprimarea asta, sau mai sunt si altii?


Filmari Video 2

De profesie fotograf full time, imi place la nebunie sa calatoresc si sa fotografiez.

3 Comments

 1. Cred că am înțeles toți ideea că filmările pot fi numai video:) merci pentru iluminare. Cred că trebuia să spui:

  FILMÁRE, filmări, s.f. 1. Acțiunea de a filma și rezultatul ei. 2. (În sintagmele) Filmări combinate = procedee cinematografice bazate pe folosirea unor aparate de filmat și pe procese de prelucrare speciale, în scopul obținerii celor mai diverse efecte. Filmare inversă = procedeu de filmare combinată constând în inversarea ordinii cronologice a tuturor evenimentelor din secvență. – V. filma.

  A FILM//Á ~éz tranz. (imagini) A înregistra într-o anumită succesiune pe o peliculă specială în vederea proiectării pe ecran; a cinematografia; a ecraniza.

  Și mai este o chestie… cred că dacă tot vor băieÈ›ii să scrie Filmări video .. să mai adauge È™i un “HD” È™i aÈ™a sună bine È™i este È™i corect (cât de cât)

 2. Cred că o filmare poate fi doar video. ÃŽntr-adevar, un pleon’ al naibii de stupid, însă în România baba e defapt o ”babă bătrână” care ”urcă sus”, ”coboară jos”,este ”cea mai extraordinară” sau eventual putem să căutăm pe ”gugăl” o filmare video cu ”ia”. AÅŸ vrea să completez să ”dedic această melodie din partea mea” pentru toÅ£i analfabeÅ£ii care nu ÅŸtie să vorbească limba româneÅŸte, ca să nu mai zic de scris, că deja asta chiar le depăşeÅŸte IQ’ul lor echivalent cu numarul de la pantoful acelei ”babe bătrâne”. Suntem o naÅ£iune care conÅ£ine în proporÅ£ie de peste 30% o populaÅ£ie cu 8 clase sau mai puÅ£in, aici facând referire nu doar la generaÅ£ia a 3’a ci ÅŸi la cea tânără. Am dat de bloguleÅ£ul ăsta al tău căutând cu totul ÅŸi cu totul altceva pe ”Gugâl” ÅŸi mi-a plăcut subiectul ăsta abordat de tine. Succes ÅŸi … da, o să mai revin pe aici a.s.a.p. Cezar Media – Bacău.
  Aaaa…da, aici la Bacău ”e multe fete” frumoase, dar ”e ÅŸi mulÅ£i proÅŸti” care ”nu ÅŸtie” să se ”compoartă” cu ele.

 3. Intr-un fel are si google-ul dreptate. In domeniul filmului putem vorbi de filmari pe film (pelicula) si filmari video (sau digital).

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!