STUDENTIADA 2009 – Organizare de rahat!

Este abia a 2-a zi a Studentiadei si deja mi s-a acrit. Chiar daca sunt implicat indirect in acest festival (fac parte dintr-o liga organizatoare) pot zice de pe acum ca organizarea e de ca rahat.

Sa incep cu prima zi: La concertul lui Margineanu am fost tinuti toti la usa pana la ora 8 fara cateva minute, dupa care, usa s-a deschis si toti cei 500 de oameni au vrut sa intre odata. Nu era oare mai simplu sa se deschida usa aceea cu o jumatate de ora inainte si intra lumea pe rand, dupa cum veneau?

A doua zi e mai interesanta: sunt doua evenimente la care accesul e pe baza de invitatie. Dar nu scrie nicaieri asta. Pe site, apare asa:

Denumire Proiect: Stand-up comedy – umorul studenţesc în fapt
Locaţia: CCS – Sala Gaudeamus
Ora: 19.00
Descriere:Americanii au stand up comedy dar noi avem ” Stand-up comedy – umorul studenţesc în fapt“ ce ţine 2 ore. Vino să fii distrat de trupa “ SHOWTIME“ după care va urma un concurs interactiv de imitare a unor personaje mondene. Apasă butonul de înscriere!

Am apasat butonul, m-am inscris. Nu am primit nici o confirmare, nimic. Ca astazi sa aflu ca de fapt se dadeau invitatii la sefii de organizatii, si la ei trebuia sa apelezi si nu la porcaria aia de formular.

Aceeasi situatie si aici:

Denumire Proiect: Vintage Party
Locaţia: Dublin PUB
Ora: 19.00
Descriere: Ţi-ai dorit tot timpul să stai de vorba deschis la o cafea cu profesorii de la tine din universitate? Te pasionează muzica anilor ‘80? Atunci Vintage Party este un eveniment pe care nu trebuie să-l ratezi. Această petrecere tematică se adresează tuturor persoanelor din mediul universitar, de la studenţi la profesori, asistenţi şi așa mai departe. Te aşteaptă karaoke, concursuri de dans, concursuri de spus bancuri şi bineînţeles multe premii. Vă aşteptăm!

Asa ca daca vreti sa participati la evenimentele viitoare, aveti toate sansele sa nu va bage nimeni in seama!

De profesie fotograf full time, imi place la nebunie sa calatoresc si sa fotografiez.

6 Comments

 1. Sunt absolut de acord cu tine!Cel putin din ce am incercat sa fac pana acum.Stiam de la voi de la liga ca intrarea se face pe baza de invitatie la Vintage Party,dar am incercat pe site pentru seara de teatru-Ludic- m-am inscris,nu am primit nimic,nu scrie nicaieri cine primeste si cine nu, sau daca trebuie sa te adresezi cuiva anume ca sa primesti invitatie…
  Eu am mai aflat cate ceva de la voi, dar pe site, un alt student ar fi total in ceata.
  aa, si..unde ai stat,la Margineanu?:) I-am vazut pe Ciprian, pe Catalin, Liviu…dar tu?:D

 2. iar ma confunzi…

 3. La stand up comedy intrarea s-a facut pe baza carnetului de student si pe baza invitatiilor. Nici pe site si nici pe afisul de pe site nu era afisat stickerul care anunta ca intrarea se face pe baza carnetului de student sau a invitatiilor, greseala celor care s-au grabit sa afiseze pe site fara sa intrebe ligile studentesti. Chestia cu site-ul e ceva total diferit de ce se intampla de fapt. Sunt ca 2 chestii complet diferite care pe alocuri se suprapun.

 4. e an electoral. cred ca nu ati intrebat de cine trebuie.
  :(

 5. @Adrian: Faptul ca o dom’soara mi-a cerut sa ii arat invitatia dupa ce intrasem in sala cred ca demonstreaza ca se dorea intrarea doar pe invitatii…

 6. asta e foarte interesant …si foarte curios….in fine mereu studentiada e organizata prost….nu e prima ..si nici ultima oara cand se intampla asta.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!