Fii trendsetter în 2010!

feliciaIn data de 6 februarie 2010, Centrul Comercial Felicia organizeaza un eveniment fashion mai neobisnuit, prezentat de Daniel Buzdugan.

Nu ne dorim să impunem tendințe, ci doar să oferim îndrumări. Acesta este motivul pentru care, pentru acest sezon, doamnele și domnișoarele vor fi cele care vor avea ocazia să impună tendințele perioadei în materie de outfit-uri iar Centrul Comercial Felicia le va premia pe cele mai inspirate.

ÃŽn data de 6 februarie 2010 în Centrul Comercial Felicia va avea loc evenimentul 2010 Fashion Trends prezentat de Daniel Buzdugan. Nu va fi un fashion show aÈ™a cum toată lumea este obiÈ™nuită, cu manechine încadrate în tipare impuse È™i cu haine ce parcă au fost turnate pe ele (bine… va fi È™i o prezentare de lenjerie intimă a produselor Ani’s, Insense È™i Jolidon, dar nu acesta este punctul de atracÈ›ie al acestui comunicat).

Va fi un fashion show prezentat de doamne și domnișoare obișnuite care, în viața de zi cu zi, merg la serviciu sau la facultate, au grijă de ele și de corpurile lor, dar nu apelează la măsuri extreme atunci când constată că au un kilogram în plus și, mai ales, care au încredere în ele și se simt bine în pielea lor.

Cum se va desfășura evenimentul?

În primă instanță, organizatorii vor alege 10 doamne și domnișoare cărora le vor da un buget fictiv (de 1000 RON) pe care ele îl vor putea cheltui în Centrul Comercial Felicia, pentru a cumpăra haine, încălțăminte și accesoriile preferate pentru a le prezenta drept tendințe ale acestui sezon.

În cadrul evenimentului din 6 februarie, concurentele vor defila pe podium, în lumina reflectoarelor, prezentând alegerile făcute. În prealabil, acestea vor fi consiliate, atât în materie de alegerea vestimentației în conformitate cu propria personalitate, dar și în materie de prezentarea din cadrul fashion show-ului.

În final, un juriu va desemna trei câștigătoare care vor pleca acasă cu hainele, încălțămintea și accesoriile alese.

Cum te poți înscrie în concurs?

Completând formularul de pe www.felicia-iasi.ro/trendsetter până pe 30 ianuarie 2010.

De profesie fotograf full time, imi place la nebunie sa calatoresc si sa fotografiez.

5 Comments

  1. Cam tarziu cu stire domnule..

  2. Mi s-a trimis tarziu comunicatul :P

  3. Multumiiiim :D

  4. Acum treci si pe la casieria Felicia Iasi :P

    Tu sa fi sanatos

  5. De fapt, Vlad, tu sa fii sanatos :D

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!