Mare e gradina Domnului!

Astazi la Iasi s-a deschis inca un magazin de mari dimensiuni pentru ca oamenii sa aiba unde investi pe timp de criza. Partea interesanta nu e ca s-a deschis un nou magazin ci succesul care l-a avut.

Astfel ca, desi deschiderea oficiala era programata pentru ora 09.00, la usa magazinului s-au adunat cateva zeci de oameni inca de la ora 3.00 (dimineata). Deja la ora 9 erau cateva sute de oameni care asteptau nerabdatori.

Odata deschis, magazinul a fost devastat de clientii nerabdatori sa cumpere masini de gaurit la pretul de 15 lei. Vazand ca masinile de gaurit expuse s-au terminat, clientii nu au mai asteptat ca reprezentantii magazinului sa coboare marfa de pe rafturile de depozitare si s-au urcat sa se aprovizioneze singuri. Imaginile filmate de cei de la Antena1 arata cat de disperati sunt unii dupa reduceri. Si cand ma gandesc ca vedeam la americani chestii de genul asta si ma gandeam ca aia sunt tampiti ….De profesie fotograf full time, imi place la nebunie sa calatoresc si sa fotografiez.

1 Comment

  1. da .. chiar e mare .. ce ar mai putea fi de zis! :D inghesuiala mare cred ca majoritatea de acolo nu vroiau sa cumpere neparat ceva ci ami degraba sa se boldeasca! la romani daca pui 3-4 amici sa stea la rand se mai aduna 10 care sa completeze randul :)))

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!