Love Duet: Concurs de playback pentru cupluri

Câștigătorilor le-am pregătit nunta perfectă

Relația voastră este mai puternică decât oricând. Chiar dacă aveți ceva timp de când sunteți împreună, fluturașii încă vă mai zboară prin stomac iar dorința de a vă manifesta iubirea pentru cel de lângă voi este din ce în ce mai mare. V-ați gândit chiar să faceți și următorul pas. V-ați luat inima în dinți și ați decis să vă căsătoriți. Totul merge conform planului.

Însă a apărut o mică problemă…
SALA! Acest mare impediment ce poate sta în calea unei nunți a apărut și în calea voastră. Fie că este prea scumpă, fie că nu este liberă în data pe care v-o doriți, oricare motiv ar fi, el stă în calea unei nunți așa cum o visați la unison.

Arătați-ne cât de expresivi sunteți și vă vom pregăti nunta perfectă

Centrul Comercial Felicia organizează în data de 13 februarie, ora 18.00, un concurs de playback pentru cupluri. Premiul cel mare este un discount de 2000 lei pentru Sala Barocco (Hotel Select).

Așadar, dacă doriți ca una (și poate cea mai importantă) dintre problemele organizării unei nunți să fie eliminată, vă așteptăm să urcați pe scenă alături de perechea voastră și să ne demonstrați cât de expresiv poate fi cuplul vostru.

Cum se va desfășura concursul

În primul rând, până în data de 10 februarie, trebuie să completați formularul de înscriere în interiorul căruia va trebui să indicați și titlurile celor trei melodii pe care doriți să le interpretați pe scenă.

În data de 11 februarie toți cei care s-au înscris vor fi contactați telefonic pentru a le oferi mai multe detalii despre concurs.

În cadrul concursului de duminică, 13 februarie, fiecare cuplu va trebui să interpreteze melodiile alese în cel mai artistic mod posibil. Asta înseamnă că se va puncta mișcarea

De profesie fotograf full time, imi place la nebunie sa calatoresc si sa fotografiez.

error: Content is protected !!