Incercare de resuscitare

In ultimii doi nu am mai avut nici timp, nici chef sa ma ocup de acest blog, preferand, in loc sa mai pun cate o poza pe aici, sa postez pe facebook deoarece feedback-ul este mult mai rapid. In tot acest timp, s-au inmultit proiectele offline pe bani, astfel ca cele online nu au mai reprezentat o prioritate. Si uite asa am renuntat la multele site-uri pe care le aveam: cele cu plata anuala nu le-am mai platit, iar cele platite pe viata au ramas la pastrare. Cam asta s-a intamplat si cu blogul asta.

In schimb, de ceva vreme, mi-am dat seama ca mai am momente in care fac fotografii ce nu se incadreaza prea bine in portofoliul profesional, dar nici pe facebook nu sunt tentat sa le pun, pentru ca e destul de greu de vizualizat acolo o galerie de 50 de fotografii de exemplu. Asa ca solutia ar fi sa folosesc acest blog, daca tot exista si daca tot sta degeaba.

Acum sunt curios daca voi reusi sa ma tin de blog; macar de cateva ori pe luna sa postez. :)

PS: pentru cei ce au curiozitatea sa se uite pe la fotografiile din celelalte articole, momentan nu e platita taxa la flickr, astfel ca fotografiile din galerii nu se vad :)

Credit foto

De profesie fotograf full time, imi place la nebunie sa calatoresc si sa fotografiez.

error: Content is protected !!